Solintegra inngår avtale med Akademikerne PLUSS - Solintegra

  Solintegra inngår avtale med Akademikerne PLUSS

  Solintegra inngår avtale med Akademikerne PLUSS. Det vil si at alle medlemmene av Akademikerne har nå mulighet til å få en rabatert solcelle løsning levert av Solintegra. I hele landet! Integrert og utenpåliggende! Smått og stort!

  Solintegra inngår avtale med Akademikerne PLUSS. Medlemmer av Akademikerne får nå en rabatert solcelle løsning levert av Solintegra.

  Hva er Akademikerne PLUSS?

  Akademikerne Pluss er en fordelsordning for medlemmer av 11 fagforeninger tilknyttet Akademikerne – norske fagforeninger for personer med høyere utdanning. Akademikerne og jobber for at foreningenes 205 000 medlemmer skal ha markedets beste avtaler. Medlemmer av Akademikerne Pluss kan få rabatter og tilbud på blant annet bank, forsikringer, telefoni, treningssenter, og mye mer. Akademikerne Pluss er et tilbud til medlemmer for å gi dem ekstra verdi av sitt medlemskap.

  Hva innebærer avtalen med Solintegra for deg som medlem?

  Avtalen med Solintegra gir medlemmer 6 prosent medlemsrabatt på våre innovative løsninger for solenergi. Solintegra spesialiserer seg på integrerte solcelleløsninger, hvor selve taket er bygget med solceller istedenfor tradisjonell takstein, i tillegg til utenpåliggende paneler slik man er vant med. Produktene har gjennomgått omfattende tester for å møte den standarden som kreves for norske forhold. Gjennom Akademikerne Pluss får medlemmer 6 prosent medlemsrabatt på alle solcelleprodukter fra Solintegra.

  Solintegra inngår avtale med Akademikerne PLUSS. Medlemmer av Akademikerne får nå en rabatert solcelle løsning levert av Solintegra.

  Er du medlem eller ønsker å vite mer om Akademikerne kan du følge denne lenken: https://akademikernepluss.no/hus-og-hjem/solceller/

  Er du ikke medlem, men allikevel ønsker å vite mer om våre produkter kan du gå til nettsiden: https://www.solintegra.no/produkter/

  Ser frem til nasjonalt samarbeid med Akademikerne PLUSS

  Betdyningen for Solintegra ved å inngå avtale med Akademikerne PLUSS er at vi gjør våre løsninger enda mer synlig og aktuell for flere potensielle huseiere. I tillegg ser vi frem til at avtalen vil legge til rette for at enda flere huseiere får øynene opp for nye og moderne løsninger som kan erstatte mer tradisjonelle metoder for taktekking. For skal du som huseiere bygge ny bolig eller skifte tak, så anbefaler vi å vurdere en integrert solcelle-løsning som er 2 i 1. Det er tett samtidig som det produserer strøm og vil betale seg ned etterhvert.