Våre Tjenester - Solintegra

Privat bolig

Reduser strømutgiftene dine med 100% fornybar energi. Overskuddet du ikke bruker får du kompensasjon for gjennom reduksjon av strøm-regningen din. Solcelletakene fra oss møter dine forventninger til estetikk, bærekraft og energiforsyning.  Estimert nedbetalingstid er helt ned i 5-10 år. Etter disse årene er gått, vil altså all energien som du får inn fra ditt solcelleanlegg være 100% grønn profitt.

Privat bolig

Næring

Næringsbygg er ofte synonymt med store, flate takflater. Dette gir et perfekt grunnlag for å få installert et solcelleanlegg som reduserer bedriftens strømforbruk, samtidig som den blir mer bærekraftig. Europakommisjonen har annonsert at alle nye offentlige og kommersielle bygninger må ha solenergi på taket fra 2026. Dette påbudet forteller oss hvor viktig det er å tenke bærekraftig, da spesielt for næringsbygg.

Næring

Landbruk

Om du har et landbruk har du også ofte tilgang på store takflater. Her har du altså et perfekt utgangspunkt for å få mye igjen for å investere i et solcelleanlegg på en eller flere av disse takflatene. Vi leverer løsninger som kan installeres direkte på eksisterende tak, og integrerte løsninger. Hvilken løsning som passer best for deg og ditt landbruk vil vi så klart hjelpe deg med å finne ut av.

Landbruk

Borettslag og sameie

Borettslag og sameier er utrolig godt egnet for solcelleanlegg, da de som oftest har store takflater. Store takflater gir mulighet til å installere en god mengde solceller, som igjen resulterer i stor forsyning av strøm til beboere. Solenergien som man får fra solcelleanlegget kan brukes til for eksempel ventilasjon, varme, lys i fellesarealer eller ladning av elbiler.

Borettslag og sameie
Solenergi
Estetikk
Verdi
Bærekraft
Lang levetid
Kvalitet
Prosessen
Produkter