Tiled Roof - Integrerte løsninger for solceller

  Tiled roof

  Tiled Roof er en fleksibel løsning for deg som ønsker integrerte solceller i kombinasjon med moderne flate takstein. Løsningen er fleksibel fordi du enkelt kan velge bort de takflatene som er mindre egnet for produksjon av solenergi. Du kan også tilpasse antall solcellepaneler til det som det er plass til på taket.

  Har du for eksempel et valmet tak med flere vinkler og hjørner hvor du ikke får plass til et helt solcellepanel finnes det en løsning. Har du en takflate som har mye skygge eller er vendt mot nord er denne ikke like egnet for solceller. Det er her fordelen med Tiled Roof kommer til sin rett ved at du kan velge å legge flate takstein. Tiled Roof integrerte solceller har den samme profilen som taksteinen. Av den grunn vil du ikke kunne se særlig forskjell mellom panelene og taksteinen.

  Tiled Roof systemet er utformet slik at takstein overlapper med solcellepanelene, akkurat slik takstein overlapper for å holde tett. Solcellepanelene er designet for å integreres med flate takstein fra BMI Monier (Minster, Evo og Turmalin), Benders (Carisma Flat) og Wienerberger (Actua 10).

  Skal du bygge nytt eller skifte tak så vurder gjerne en estetisk og lønnsom tak-løsning som Tiled Roof integrert solceller.

  Produktinformasjon Tiled Roof

  Effekt:
  90-114Wp pr. panel
  Paneleffektivitet:
  18,5%
  Produktgaranti:
  min. 10 år
  Produksjonsgaranti:
  min. 80% etter 25 år
  Snølast:
  4,9kN / m2
  108 – 114Wp, Dimensjon (L * B * H):
  1824*389*21-30mm
  90 – 94Wp, Dimensjon (L * B * H):
  1530*395*21-30mm
  108 – 114Wp, Vekt:
  8.2 – 8.5kg
  90 – 94Wp,Vekt:
  7kg
  Brannklasse:
  Klasse C
  Sertifisert:
  IEC 61215

  Noen flere eksempler fra bygg med Tiled Roof integrerte solceller:

  Ønsker du å få inspirasjon fra flere referanseprosjekter

  Du kan også se nærmere på en av våre andre løsninger: